torsdag 8. juli 2010

Min første utfordring..
er hos Anonyme Scrappere

Og dette er faktisk den første utfordringen de har!
Oppgaven er: Rosa med roser :D

Og her er mitt bidrag. En eske full av babysmokker til en liten jente.
Brukte en Pringles boks, diverse kartong og masse roser. Valgte å lage hull i lokket til litt bånd slik at den så vel som stå også kan henges opp.

6 kommentarer:

 1. For en kjempesøt boks da!
  Herlig bruk av roser og flott oppsatt. :)
  Takk for at du deltar hos AS.
  Klem fra Anne.

  SvarSlett
 2. Måtte selvsagt være med på dette. Deres første og min første ;) Blir spennende å følge utfordringsbloggen deres fremover :)

  SvarSlett
 3. Så flott boks:) Fint, og akkurat passe pyntet:) Legger meg til som følger av bloggen din i samme slengen jeg. Gleder meg til å følge med på det du legger ut framover:)

  SvarSlett
 4. Tusen takk, Jeanett. Kjempe hyggelig at du vil følge bloggen min, du er min første følger :) Og det er kjempe gøy! :D

  SvarSlett
 5. Hei! Denne smokk boksenvar kjempe nydelig! Utrolig flott pyntet og med nydelige ark! :) Ser du skriver at du er ny i scrappeverden, så spennede! Kos deg masse med denne fantastiske hobbyen videre! :) Legger meg som følger hos deg jeg også. :) God sommer!

  SvarSlett
 6. Hei Lambi! Kjempe hyggelig at du legger deg til som følger :) Og takk for god kommentar på boksen min. Kommer nok til å kose meg masse med denne hobbyen fremover ja, frister mer og sitte inne i dag å scrappe enn å gå ut i solen faktisk :) God sommer!

  SvarSlett