torsdag 14. oktober 2010

Julekort..


Ja, da kan jeg vel si at julen nesten er i gang for min del. Nå har julekort produksjonen virkelig kommet i gang, og jeg har laget nok en flettet julekurv. Ryddet og gjorde det koselig på scrapperommet i stad, og spilte faktisk litt julemusikk på Spotify mens jeg scrappet. Koselig! :D Gleder meg skikkelig til jul!

Dette kortet melder jeg på utfordring #8 hos Anonyme Scrappere. Der skal man denne gangen bruke masse bånd, minst 3 stykker. Jeg har kanskje ikke tatt av, men har holdt meg til minstekravet på 3 stk.

Det jeg syns var morsomt med denne flettingen var at jeg fant et mønster på å få 4 hjerter i midten av kurven i stedet for å bare ha firkanter. Gjorde seg litt det vel? Den er enkel sånn som forrige kurv, men der har du jaggu meg - enkel person ;)

5 kommentarer:

 1. Kjempe flott julekurvkort. Disse kortene er så morsome :)
  Takk for at du deltar hos Anonyme Scrappere
  -klem-

  SvarSlett
 2. Så herlig og søt, og morsomt med et annet brettemønster. :) Flotte farger og pynt også.
  Takk for at du deltar hos AS.
  Klem, Anne.

  (Ps. Vi blir veldig glad om du fjerner ordbekreftelsen, for hos deg kommer den opp etter at man har trykket på lever, så man ser kanskje ikke at man må skrive inn noe i det hele tatt, og dermed "mister" du noen kommentarer om man ikke ser det. :)

  SvarSlett
 3. Takk jenter ;) Anne, var jeg ikke klar over at jeg hadde sånn ordbekreftelse en gang jeg. Skal prøve å ordne det med en gang hvis jeg får det til ;) Takk for tipset!

  SvarSlett
 4. Så utrolig søtt kort!!
  Rødt og hvitt er flott på julekort!
  Takk for ditt bidrag til AS!
  :D

  SvarSlett