onsdag 4. mai 2011

"Lolli Pop" kort holder..Har laget noen "pute" esker som etui til noen kjærligheter jeg skal gi bort i morgen. Var kjempe morsomt å lage, så det vil nok dukke opp flere av disse etter hvert.Over til disse kortene. For å få ut kjærligheten er det bare å dytte den oppover, og vips så kommer den ut av esken.Velger å levere det turkise og rosa som bidrag til:

Sukkersøtt sin utfordring # 122 - Sommerfugler.Jeg må nok en gang beklage kvaliteten på bildene.. Vær så snill gi meg et kamera.. please?! Mobilen får virkelig kjørt seg, og i kveldens skumring får jeg det ikke til bedre. Buhu.. Hvorfor måtte kameraet mitt streike? Wræææl!7 kommentarer:

 1. Åååå for en koselig ide, Camilla:O) Søtt design i flotte farger. En liten oppmerksomhet som blir satt stor pris på;O)
  Takk for inspirasjon og for at du deltar hos Sukkersött, lykke til!
  Klem, Nancy;O)

  SvarSlett
 2. Disse var utrolig stilig, og så masse flotte farger. Er ikke meningen å gjøre om kommentarfeltet ditt til et home and away forum... :) ... men ville bare si at det ser ut som det er lettere å finne episoder igjen nå. Er nesten ett år siden jeg skulle se de episodene, og da ble videoene og brukerne som la de ut slettet med en gang. Men det ser mer lovende ut nå, så da tror jeg at jeg blir avhengig igjen også:) Vel vel, ha en flott kveld! Klem Camilla:)

  SvarSlett
 3. Så kjempefine de var alle sammen, unike og søte og flott pyntet. :)
  Klem, Anne.

  SvarSlett
 4. Dette var en kjempeflott ide, fin design og farger.
  Takk for at du deltar hos Sukkersøtt.
  Klem fra Merete

  SvarSlett
 5. Dritkult!!! Du lager så mye fancy altså!!!

  Tusen takk for hilsen - vi tro til og giftet oss nærmest helt i hemmelighet :-)

  SvarSlett
 6. Hihihiii..tenk at den ene der fikk jeg <3
  Er så herlig å få gaver som noen har lagt så
  mye i.. en ekte hjertegave :)

  Varm klem :)

  SvarSlett
 7. Så herlige disse var!! Virkelig nydelige :-)

  Klem Stine

  SvarSlett